LED

Ebben a kategóriában led fényforrásokat (E27, E14, E40, GU10, G4, R7s, G9, GX53, AR111), led vezérlőket, led szalagokat, led modulokat, éjszakai led lámpákat, led kézi lámpákat, fejlámpákat és elemlámpákat, led panelokat és fotókat led panelokhoz is széles választékban találhat. Nézzen szét kínálatunkban és rendeljen egyszerűen!

Tovább

Többféle teljesítményű és fajtájú led fényforrások

Színes és sima E27 led, GU10 led, 12V-24V led, E14 led, vonalizzó helyettesítő led, G9 led, GX53 led, dimmerek led fényforrásokhoz, GU10 AR111 led, R7S led, led fénycső, mozgásérzékelős led, medence led világítás, filament led, nagyteljesítményű led, spot lámpa, TC-D , FD-D G24D/Q CSAPOS LED, PAR 30 és 38 és vintage ledeket is megtalálhatóak kínálatunkban a led fényforrás kategória alatt. Bármilyen kérdés esetén fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz, hívjon vagy írjon nekünk! Segítünk. A webáruházból a megrendelés egyszerű és gyors. 

Led vezérlők széles választéka

A led vezérlők kategóriában többek között jelátalakítókat, fényerőszabályozókat, vezérlőket, mini vezérlőket, sys-one és sys pro vezérlőrendszereket és Zygbee termékeket találhat. A kategória egyszerű és könnyen áttekinthető és szűrő rendszer segíti Önt megtalálni a keresett terméket.

Tovább