Gyors, országos szállítás • Szakértői segítség • Termékgarancia

Kérdése van? Hívjon minket! +36703244655

Avide Led Szalag

Az öntapadós, SMD LED szalagok energiatakarékos dekorációs világítások, kiemelő fények, stukkófények készítéséhez használhatóak fel. A fehér fények mellett manapság a színváltós RGB LED szalag típusok is rendkívül népszerűek. A LED sorok, LED csíkok felhasználhatóak kültéri, illetve beltéri rejtett világítás kialakításán kívül: jármű dekoráció, szórakozóhelyek, éttermek, üzletek díszvilágítására. Adott feladatnak megfelelően IP20 és IP65 védettségű termékek között tudunk választani. Fontos tudnunk, hogy a 12V-ról működő LED szalagok üzemeltetéséhez 230V/12V LED tápegységre is szükség lesz! A közvetlen 230V-os hálózati feszültségről történő működtetés esetén erre nem lesz szükségünk.

Az öntapadós SMD LED szalagok energiatakarékos világítási megoldásként használhatóak fel.  Széles felhasználási területtel rendelkeznek, beltéri dekorációs világítás, kiemelőfény, rejtett hangulatfény, kültéri dekorvilágításon túl  üzletek, éttermek szórakozóhelyek díszkivilágítására, vagy akár járművek dekorációs világítására is alkalmasak.

A kiválasztott kategória: Avide Led Szalag. Nézzen szét kínálatunkban és rendeljen egyszerűen termékeinkből! Ha elakadna, vagy kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken, a Ledbenjo.hu csapata készséggel áll rendelkezésére.

Avide Led Szalag széles választéka.

A Ledbenjo.hu Avide Led Szalag webáruházban mindent megtalálhat, ami a világítástechnikában szükséges! Jó minőségű termékek és alkatrészek nagy része raktárról már pár napon belül elérhető. Megfizethető áron, szakértő segítséggel vásárolhat gyorsan és könnyen.

Avide Led Szalag termékek vásárlása.

Avide Led Szalag webshopunkban a vásárlás egyszerű és gyors. Válassza ki a szükséges terméket és véglegesítse a megrendelését. Ha segítségre van szüksége, akkor bármilyen kérdéssel fordulhat szakértő ügyfélszolgálatunkhoz.

Avide Led Szalag akció.

Nézzen vissza gyakran hozzánk, hogy ne maradjon le egyik akciónkról, kedvezményes ajánlatunkról sem! Webáruházunk mindig tartogat akciókat vásárlóink számára.

Vissza a főoldalra