Szénszálas Dekor Izzók

A Dekor Edison izzó hagyományos Edison szállal ellátott izzó, antikolt azaz borostyán hatású üvegben. Sűrű volfram szálakkal és mindössze 40 watt fogyasztásával nagyon kedvelt, igazi hangulaterremtő termék. Mindössze 2000K színhőmérséklettel megteremti a valódi vintage stílust. Leggyakoribb felhasználási területe a teraszok, éttermek, klubhelyiségek és egy meghitt otthon meleg sarka.

 

A kiválasztott kategória: Szénszálas Dekor Izzók. Nézzen szét kínálatunkban és rendeljen egyszerűen termékeinkből! Ha elakadna, vagy kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken, a Ledbenjo.hu csapata készséggel áll rendelkezésére.

Tovább

Szénszálas Dekor Izzók széles választéka.

A Ledbenjo.hu Szénszálas Dekor Izzók webáruházban mindent megtalálhat, ami a világítástechnikában szükséges! Jó minőségű termékek és alkatrészek nagy része raktárról már pár napon belül elérhető. Megfizethető áron, szakértő segítséggel vásárolhat gyorsan és könnyen.

Szénszálas Dekor Izzók termékek vásárlása.

Szénszálas Dekor Izzók webshopunkban a vásárlás egyszerű és gyors. Válassza ki a szükséges terméket és véglegesítse a megrendelését. Ha segítségre van szüksége, akkor bármilyen kérdéssel fordulhat szakértő ügyfélszolgálatunkhoz.

Szénszálas Dekor Izzók akció.

Nézzen vissza gyakran hozzánk, hogy ne maradjon le egyik akciónkról, kedvezményes ajánlatunkról sem! Webáruházunk mindig tartogat akciókat vásárlóink számára.

Vissza a főoldalra

Tovább