Blog

Aldo Bernardi - The Fairies kollekció
16
Júl

A tündérek… Aldo Bernardi gyönyörű gyűjteménye különféle megoldásokban, például
egyedi felfüggesztésekkel és fali lámpaként, vagy akár kollekcióban, amelyeket tetszőleges módon állíthat össze.

Métissage kollekció
16
Júl

Mindennek alapja az ősi lámpás, egy világítási megoldás, amely a világ különböző civilizációiban sajátos módon fejlődtek ki. A különböző hagyományok keveredése és a párizsi haute couture hatása inspirálta Francesco Favaretto-t újraértelmezni ez a „klasszikust” szokatlananul újszerűvé.

Bemutatjuk a Muffin kollekciót
13
Júl

A "Muffin" kollekció a piaci debütálása óta ikonikus státuszt tölt be és a Brokis márka egyik szimbólumává vált. A forma időtlen, a megvilágítás rendkívüli. 

LED és a színhőmérséklet - Egy cikk a fény és a színhőmérséklet kapcsolatáról.
27
Máj
A lakásában  LED-re kívánja cserélni a világítást, és felmerül a kérdés: mi köze van a színhőmérsékletnek a fényhez? A választ ebben a cikkben találja meg. Leírjuk, hogy mely értékek a kedvezőek a kellemes otthoni környezethez, a tökéletes munkakörülményekhez vagy a fürdőben.
A világítás fontossága fodrászszalonokban
25
Máj

A falak és az üzleti berendezések színének megválasztása mellett a világítás koncepciója is a szalon egyik fontos belsőépítészeti alkotóeleme. Hogyan lesz megfelelő a fény a fodrász , kozmetikus  és sminkes számára? 

Irodai világítás
25
Máj
Tisztelt olvasónk ebben cikkben azt taglaljuk, hogy mennyire fontos a megfelelő világítás  az irodai környezetben is.
Hogyan lehet növelni a termelékenységet és csökkenteni a költségeket a megfelelő LED világítással  és hogyan  lehet fenntarthatóan optimalizálni az energiafogyasztást az LED világítótestek  segítségével.