Blog

Mi az a LED?
23
Aug

világító dióda félvezető anyagból készült fényforrás. Másik neve, a LED szó az angol Light-Emitting Diode (=fényt kibocsátó dióda) kifejezés rövidítéséből származik.

 

Van olyan kismegszakító, ami egyben Fí-relé is? Ha igen, akkor ezeket hogyan lehet megkülönböztetni
28
Febr

Kombinált Fi relé a neve. Úgy, hogy mindkét eszköznek az értékei szerepelnek egy kombinálton. 

A szivárvány színei
30
Dec

Színes kialakítás erőfeszítés nélkül. Ecset és festék? Erre a két segítőre már nincs szükség a szobák színes átalakításához. Színes LED-ekkel a színkialakítás bármikor egyedileg megvalósitható. A kreativitásodnak nincsenek határai. Lakóterek, irodák vagy bárok felújításakor és átalakításakor a világítási koncepciót a tervezés szakaszában kell kidolgozni. Nagyon fontosak a LED-szalagok telepítéséhez szükséges álmennyezetek és a megfelelő eszközök, amelyek lehetővé teszik a LED-es süllyesztett beépítését a mennyezetekbe.

Épületek megvilágítása
28
Dec
A városok új pompában ragyognak. Sötét sikátorok, megvilágítatlan terek és homályos utcák a városokban? 
Sokkal vonzóbbak a fényesen megvilágított homlokzatok, az élénk színű hídszerkezetek és a lenyűgöző színjátékok.
A gasztronómia és a világítás
02
Jan
Hozzon létre új lehetőségeket! 
A LED-világítás új, egyedi megközelítéseket kínál a gasztronómiában. A változó hangulatok lenyűgözik a vendégeket.
 
A gasztronómiát a rugalmasság, a minőség és az egyediség jellemzi. Folyamatosan változó trendek, a vendégek igényei magasabbak, mint valaha. Nemcsak kiváló ételeket akar az étteremben és jó zenét a klubban, hanem egy felejthetetlen általános élményt is.
Fényterápia
26
Dec

Szinte minden gyermek tudja, hogy a csokoládé boldoggá tehet minket. De amit sokan nem tudnak: a Fény is alkalmas erre. Kalória nélkül. A fényterápia például sok esetben nagyon pozitív hatással van a hangulatra, mert a csokoládéhoz hasonlóan a szerotonin hormon termelését is aktiválja. Olyan emberek, akik pl. SAD-ban szenvednek (szezonális függő depresszió), a tipikus tünetei csökkenthetőek vagy akár teljesen megszüntethetőek.

Megfelelő LED-es fények a fürdőszobában
22
Dec

A fény és a víz kölcsönhatása nélkülözhetetlenné vált a wellness iparban. Ez a két szempont teszi ki a legnagyobb szerepet ezen a területen. De mit csinál pontosan a megfelelő fény, és milyen típusú fények fontosak ahhoz, hogy a lélek és a szellem valóban egyensúlyban legyen?

A nyugodt alvás
20
Dec
Nemcsak a stressz okoz rossz alvást. Köztudott, hogy a jó és pihentető alvás elengedhetetlen, mert életünk körülbelül egyharmadát alvással töltjük.
Tehát van értelme alaposabban megvizsgálni a témát, mert számos tényező befolyásolja alvásunk időtartamát és minőségét. Az olyan külső körülmények mellett, mint a munka (és a gyakran ezzel járó stressz), életmódunk is szerepet játszik az alvásban. A mozgásszegény életmód, a helytelen étrend, az alkohol vagy a düh, mint a stressz, szintén alvászavarhoz vezethet. Egy másik tényező a fény, ami nagyobb hatással van alvásunkra, mint gondolnánk.
A LED-szalagok viselkedése különböző hosszúságok esetén.
07
Dec
Egy cikk a hossz és az energiafogyasztás kapcsolatáról.
Különböző hosszúságok - eltérő energiafogyasztás.
LED-szalagot szeretne felszerelni, és szembesül azzal a kérdéssel, hogy hogyan számítsa ki az állandó feszültségű LED-szalag áram- és energiafogyasztását? 
A LED-szalagok nem lehetnek olyan hosszúak, amennyit csak akarnak, mert nő a hőterhelés, az elektromos teljesítmény és csökken a fényáram . A következő cikkben segítséget nyújtunk ebben a témában.
Aldo Bernardi - The Fairies kollekció
16
Júl

A tündérek… Aldo Bernardi gyönyörű gyűjteménye különféle megoldásokban, például
egyedi felfüggesztésekkel és fali lámpaként, vagy akár kollekcióban, amelyeket tetszőleges módon állíthat össze.

Métissage kollekció
16
Júl

Mindennek alapja az ősi lámpás, egy világítási megoldás, amely a világ különböző civilizációiban sajátos módon fejlődtek ki. A különböző hagyományok keveredése és a párizsi haute couture hatása inspirálta Francesco Favaretto-t újraértelmezni ez a „klasszikust” szokatlananul újszerűvé.

Bemutatjuk a Muffin kollekciót
13
Júl

A "Muffin" kollekció a piaci debütálása óta ikonikus státuszt tölt be és a Brokis márka egyik szimbólumává vált. A forma időtlen, a megvilágítás rendkívüli. 

LED és a színhőmérséklet - Egy cikk a fény és a színhőmérséklet kapcsolatáról.
27
Máj
A lakásában  LED-re kívánja cserélni a világítást, és felmerül a kérdés: mi köze van a színhőmérsékletnek a fényhez? A választ ebben a cikkben találja meg. Leírjuk, hogy mely értékek a kedvezőek a kellemes otthoni környezethez, a tökéletes munkakörülményekhez vagy a fürdőben.
A világítás fontossága fodrászszalonokban
25
Máj

A falak és az üzleti berendezések színének megválasztása mellett a világítás koncepciója is a szalon egyik fontos belsőépítészeti alkotóeleme. Hogyan lesz megfelelő a fény a fodrász , kozmetikus  és sminkes számára? 

Irodai világítás
25
Máj
Tisztelt olvasónk ebben cikkben azt taglaljuk, hogy mennyire fontos a megfelelő világítás  az irodai környezetben is.
Hogyan lehet növelni a termelékenységet és csökkenteni a költségeket a megfelelő LED világítással  és hogyan  lehet fenntarthatóan optimalizálni az energiafogyasztást az LED világítótestek  segítségével.