Gyors, országos szállítás • Szakértői segítség • Termékgarancia

Kérdése van? Hívjon minket! +36703244655

1 és 3 Fázisú Áramvezető Sínek

Modern megjelenésén túl mobilitása miatt közkedvelt világítási megoldás. Az egyenes vonalaktól az egészen bonyolult forma kialakítható az 1 m, 2 m sínek illetve az L, T és X toldók segítségével. Telepíthető felültre szerelve, süllyesztve vagy acél sodrony segítségével belógatva. A sínes lámpa rendszer előnye, hogy a mennyezetre szerelt síncsatornákon szabadon helyezhetjük el a lámpatesteket, igény szerint mozgathatjuk, forgathatjuk, billenthetjük, de akár bővíthetjük vagy csökkenthetjük is számukat, így igazítva a helyi adottságokhoz a fényviszonyokat. Lehet 1 fázisú és 3 fázisú kivitelben is bonyolult világítási köröket kialakítani, de vannak single dokkolók is (falon kívüli illetve süllyesztett megoldás 1-1 db lámpatest befogadására).

A kiválasztott kategória: 3 Fázisú Áramvezető Sínek. Nézzen szét kínálatunkban és rendeljen egyszerűen termékeinkből! Ha elakadna, vagy kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken, a Ledbenjo.hu csapata készséggel áll rendelkezésére.

3 Fázisú Áramvezető Sínek széles választéka.

A Ledbenjo.hu 3 Fázisú Áramvezető Sínek webáruházban mindent megtalálhat, ami a világítástechnikában szükséges! Jó minőségű termékek és alkatrészek nagy része raktárról már pár napon belül elérhető. Megfizethető áron, szakértő segítséggel vásárolhat gyorsan és könnyen.

3 Fázisú Áramvezető Sínek termékek vásárlása.

3 Fázisú Áramvezető Sínek webshopunkban a vásárlás egyszerű és gyors. Válassza ki a szükséges terméket és véglegesítse a megrendelését. Ha segítségre van szüksége, akkor bármilyen kérdéssel fordulhat szakértő ügyfélszolgálatunkhoz.

3 Fázisú Áramvezető Sínek akció.

Nézzen vissza gyakran hozzánk, hogy ne maradjon le egyik akciónkról, kedvezményes ajánlatunkról sem! Webáruházunk mindig tartogat akciókat vásárlóink számára.

Vissza a főoldalra