Csarnokvilágító Lámpatest

Az ipari létesítmények nagy fényerejű világítást igényelnek, erre a feladatra egyre többször választják a LED-es csarnokvilágító lámpatesteket. A 250-400W-os fémhalogén csarnokvilágítók helyett tökéletesek a LED-es változatok, melyek wattonként akár 120-140 lumen leadására is képesek! A 60-80%-os energia megtakarítás és a hosszú élettartam, alacsonyabb üzemeltetési és karbantartási költséget eredményez, mely az ipari-kereskedelmi szegmensben fontos jellemzőek. A LED csarnokvilágító a fémhalogénes lámpához viszonyítva kisebb méretű és könnyebb súlyú, ezáltal könnyebb és gyorsabb a felszerelése is. A LED csarnokvilágítás az alábbi területeken alkalmazható: raktár, üzem, ipari létesítmény, magas raktár, ipari folyosó, sportcsarnok, tornaterem, hűtőház, stb.

A kiválasztott kategória: Csarnokvilágító Lámpatest. Nézzen szét kínálatunkban és rendeljen egyszerűen termékeinkből! Ha elakadna, vagy kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken, a Ledbenjo.hu csapata készséggel áll rendelkezésére.

Tovább
 

Csarnokvilágító Lámpatest széles választéka.

A Ledbenjo.hu Csarnokvilágító Lámpatest webáruházban mindent megtalálhat, ami a világítástechnikában szükséges! Jó minőségű termékek és alkatrészek nagy része raktárról már pár napon belül elérhető. Megfizethető áron, szakértő segítséggel vásárolhat gyorsan és könnyen.

Csarnokvilágító Lámpatest termékek vásárlása.

Csarnokvilágító Lámpatest webshopunkban a vásárlás egyszerű és gyors. Válassza ki a szükséges terméket és véglegesítse a megrendelését. Ha segítségre van szüksége, akkor bármilyen kérdéssel fordulhat szakértő ügyfélszolgálatunkhoz.

Csarnokvilágító Lámpatest akció.

Nézzen vissza gyakran hozzánk, hogy ne maradjon le egyik akciónkról, kedvezményes ajánlatunkról sem! Webáruházunk mindig tartogat akciókat vásárlóink számára.

Vissza a főoldalra

Tovább