Filament Led

Filament LED fényforrások olyan LED termékeket takarnak, amelyeknél a bura átlátszó és szabadon rálátunk a fényt adó LED Filament szálakra. Ezek a LED-es fényforrások széles, akár 360°-os sugárzási szöggel rendelkeznek és wattonként 100-120 lumen fényáram leadására is képesek! Az átlátszó burás Filament LED fényforrásokat retro LED izzó, a borostyánsárga bevonatos típusokat vintage LED lámpa néven is forgalmazzák. Dekoratív megjelenésüknek köszönhetően jól alkalmazhatóak design világításokhoz, nyitott függesztett lámpákban, bura nélküli lámpatestekben és minden olyan helyen, ahol nagy fényerőre van szükség, vagy egyszerűen csak helyettesíteni szeretnénk a sok elektromos áramot fogyasztó szénszálas „dekorációs izzókat”!

A LED filament termékek professzionálisan megtervezett fényforrások, melyek a legtöbb világítási környezetben hatékonyan helyettesítik a hagyományos izzókat.

Ez az oszlopos elrendezés a nagy fényerőn túl akár 360°-os vetítési szöget is produkálhat. A LED technológia előnye itt is jelentkezik, mely szerint hőleadása alacsony, ezáltal nem termel felesleges hőenergiát, maximális hatásfokkal bocsájtja ki a fényt,  ezáltal felhasználható olyan helyeken is, ahol a melegedés veszélyforrás lehet.

A kiválasztott kategória: Filament Led. Nézzen szét kínálatunkban és rendeljen egyszerűen termékeinkből! Ha elakadna, vagy kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken, a Ledbenjo.hu csapata készséggel áll rendelkezésére.

Tovább
 

Filament Led széles választéka.

A Ledbenjo.hu Filament Led webáruházban mindent megtalálhat, ami a világítástechnikában szükséges! Jó minőségű termékek és alkatrészek nagy része raktárról már pár napon belül elérhető. Megfizethető áron, szakértő segítséggel vásárolhat gyorsan és könnyen.

Filament Led termékek vásárlása.

Filament Led webshopunkban a vásárlás egyszerű és gyors. Válassza ki a szükséges terméket és véglegesítse a megrendelését. Ha segítségre van szüksége, akkor bármilyen kérdéssel fordulhat szakértő ügyfélszolgálatunkhoz.

Filament Led akció.

Nézzen vissza gyakran hozzánk, hogy ne maradjon le egyik akciónkról, kedvezményes ajánlatunkról sem! Webáruházunk mindig tartogat akciókat vásárlóink számára.

Vissza a főoldalra

Tovább