G4-G6,35 12V Tűlábas Led

A hagyományos tűlábas halogén izzókkal teljesen megegyező méretű és széles világítási szögű tűlábas Led fényforrások. Az alumínium és műanyag ötvözet háznak köszönhetően kitűnő hőleadási képességgel rendelkezik, így intenzív használatra is tökéletes. Elérhető négyféle színhőmérsékletben és többféle teljesítményben.

A Led fényforrások 100%-ban helyettesítik a hagyományos izzókat.

A kiválasztott kategória: G4-G6,35 12V Tűlábas Led. Nézzen szét kínálatunkban és rendeljen egyszerűen termékeinkből! Ha elakadna, vagy kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken, a Ledbenjo.hu csapata készséggel áll rendelkezésére.

Tovább
 

G4-G6,35 12V Tűlábas Led széles választéka.

A Ledbenjo.hu G4-G6,35 12V Tűlábas Led webáruházban mindent megtalálhat, ami a világítástechnikában szükséges! Jó minőségű termékek és alkatrészek nagy része raktárról már pár napon belül elérhető. Megfizethető áron, szakértő segítséggel vásárolhat gyorsan és könnyen.

G4-G6,35 12V Tűlábas Led termékek vásárlása.

G4-G6,35 12V Tűlábas Led webshopunkban a vásárlás egyszerű és gyors. Válassza ki a szükséges terméket és véglegesítse a megrendelését. Ha segítségre van szüksége, akkor bármilyen kérdéssel fordulhat szakértő ügyfélszolgálatunkhoz.

G4-G6,35 12V Tűlábas Led akció.

Nézzen vissza gyakran hozzánk, hogy ne maradjon le egyik akciónkról, kedvezményes ajánlatunkról sem! Webáruházunk mindig tartogat akciókat vásárlóink számára.

Vissza a főoldalra

Tovább