Gyors, országos szállítás • Szakértői segítség • Termékgarancia

Kérdése van? Hívjon minket! +36703244655

Gu10 Led

A GU10 LED fényforrásokkal általában különböző épületek szpot lámpáiban találkozunk, amelyek mennyezeti, oldalfali, süllyesztett vagy beépített módon funkcionálnak. A GU10 foglalatú LED fényforrások energiatakarékos alternatívát kínálnak, valamint fővilágításként és dekorációs fényekként is használhatók. A fényforrások vetítési szöge 15°-tól 60°-ig, színhőmérséklete 2500K-6700K között és teljesítménye 10W-ig változó lehet. Ebből adódóan nagyon szerteágazó a felhasználási területe. A LED szpot fényforrások számtalan előnye miatt gyakran használjuk: tárgyak közvetlen kiemelő megvilágítása, koncentrált figyelmet igénylő terület megvilágítása, vagy akár hangulat világítás kialakítására. A konyhákban, irodákban, üzletekben vagy épp folyosók megvilágítására egyaránt alkalmas. Érdemes extra fényforrásként is gondolni ezekre a termékekre, mivel hangulatos enteriőröket varázsolhatunk segítségükkel.

A hagyományos halogén spotokkal teljesen megegyező méretű és széles világítási szögű spot fényforrások. Az alumínium és műanyag ötvözet háznak köszönhetően kitűnő hőleadási képességgel rendelkezik, így intenzív használatra is tökéletes. Elérhető négyféle színhőmérsékletben és kétféle teljesítményben.

A Led fényforrások 100%-ban helyettesítik a hagyományos izzókat.

A kiválasztott kategória: Gu10 Led . Nézzen szét kínálatunkban és rendeljen egyszerűen termékeinkből! Ha elakadna, vagy kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken, a Ledbenjo.hu csapata készséggel áll rendelkezésére.

Gu10 Led széles választéka.

A Ledbenjo.hu Gu10 Led webáruházban mindent megtalálhat, ami a világítástechnikában szükséges! Jó minőségű termékek és alkatrészek nagy része raktárról már pár napon belül elérhető. Megfizethető áron, szakértő segítséggel vásárolhat gyorsan és könnyen.

Gu10 Led termékek vásárlása.

Gu10 Led webshopunkban a vásárlás egyszerű és gyors. Válassza ki a szükséges terméket és véglegesítse a megrendelését. Ha segítségre van szüksége, akkor bármilyen kérdéssel fordulhat szakértő ügyfélszolgálatunkhoz.

Gu10 Led akció.

Nézzen vissza gyakran hozzánk, hogy ne maradjon le egyik akciónkról, kedvezményes ajánlatunkról sem! Webáruházunk mindig tartogat akciókat vásárlóink számára.

Vissza a főoldalra