Gyors, országos szállítás • Szakértői segítség • Termékgarancia

Kérdése van? Hívjon minket! +36703244655

Lakáselosztó

Az elosztódobozok elsősorban lakások, irodák, kisebb ipari egységek vagy közösségi villamos installációs berendezéseknél alkalmazott készülékek (áram-védőkapcsolók, kismegszakítók, lépcsőházi automaták, relék, stb.) elhelyezésére szolgálnak. Az elosztódobozok ABS műanyag felhasználásával, tört fehér színben készültek, az egymás mellé sorolható készülékek a füstszínű átlátszó fedél mögött található hordozósínen helyezkednek el.

Lakáselosztó széles választéka.

A Ledbenjo.hu Lakáselosztó webáruházban mindent megtalálhat, ami a világítástechnikában szükséges! Jó minőségű termékek és alkatrészek nagy része raktárról már pár napon belül elérhető. Megfizethető áron, szakértő segítséggel vásárolhat gyorsan és könnyen.

Lakáselosztó termékek vásárlása.

Lakáselosztó webshopunkban a vásárlás egyszerű és gyors. Válassza ki a szükséges terméket és véglegesítse a megrendelését. Ha segítségre van szüksége, akkor bármilyen kérdéssel fordulhat szakértő ügyfélszolgálatunkhoz.

Lakáselosztó akció.

Nézzen vissza gyakran hozzánk, hogy ne maradjon le egyik akciónkról, kedvezményes ajánlatunkról sem! Webáruházunk mindig tartogat akciókat vásárlóink számára.

Vissza a főoldalra