Led Fénycső T8 900Mm Fénycső Kiváltására

A T8 LED fénycsövek a G13 foglalatba illeszthető egyenes fénycsövek energiatakarékos és higany mentes alternatívái (a T5 fénycsövek pedig a G5 foglalathoz készültek). A T8 a legrégebbi típusú fénycső, átmérője 25-28 mm, hossza pedig 60-90-120-150 cm lehet. Legtöbbször irodákban, kórházakban, tantermekben, raktárakban, mélygarázsokban találkozhatunk velük. A LED-es csövek üveg vagy műanyag PMMA burkolattal érkeznek, belsejében pedig COB (Chip On Board) LED-ek kerültek elhelyezésre, melyek a 18-36-58W-os hagyományos csövek kiváltását teszik lehetővé a fénycsöves armatúrákban. A T8 LED cső a hosszú élettartam és alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően gazdaságos választásnak bizonyul az ipari armatúrákban és a tükrös irodai lámpatestekben. Általánosságban kijelenthető, hogy a hagyományos T8 fénycső és a LED T8 fénycső esetében 50% energia megtakarítás mellett, magasabb a mérhető fény értéke, és a hagyományos fénycső 8.000 üzemórája 30.000 üzemórára módosult.

T8 LED fénycsövek a hagyományos T8 fejelésű fénycsövek (G13 foglalat) helyettesítésére nyújtanak megoldást. Fényerejük meghaladja a neon csövek fényerejét, fogyasztásuk pedig mérhetően alacsonyabb. A fénycsövek nem tartalmaznak higanyt, ezáltal a hagyományos fénycsövek környezetbarát verziója. A LED fénycsövek vibrálásmentesek, bekapcsolás után pedig azonnal teljes fénnyel világít.

A T8 LED cső a hosszú élettartam és alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően gazdaságos választásnak bizonyul az ipari armatúrákban és a tükrös irodai lámpatestekben is. A hagyományos armatúra felhasználható, azonban a szakszerű átalakítás elengedhetetlen.

A kiválasztott kategória: Led Fénycső T8 900Mm Fénycső Kiváltására. Nézzen szét kínálatunkban és rendeljen egyszerűen termékeinkből! Ha elakadna, vagy kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken, a Ledbenjo.hu csapata készséggel áll rendelkezésére.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Led Fénycső T8 900Mm Fénycső Kiváltására széles választéka.

A Ledbenjo.hu Led Fénycső T8 900Mm Fénycső Kiváltására webáruházban mindent megtalálhat, ami a világítástechnikában szükséges! Jó minőségű termékek és alkatrészek nagy része raktárról már pár napon belül elérhető. Megfizethető áron, szakértő segítséggel vásárolhat gyorsan és könnyen.

Led Fénycső T8 900Mm Fénycső Kiváltására termékek vásárlása.

Led Fénycső T8 900Mm Fénycső Kiváltására webshopunkban a vásárlás egyszerű és gyors. Válassza ki a szükséges terméket és véglegesítse a megrendelését. Ha segítségre van szüksége, akkor bármilyen kérdéssel fordulhat szakértő ügyfélszolgálatunkhoz.

Led Fénycső T8 900Mm Fénycső Kiváltására akció.

Nézzen vissza gyakran hozzánk, hogy ne maradjon le egyik akciónkról, kedvezményes ajánlatunkról sem! Webáruházunk mindig tartogat akciókat vásárlóink számára.

Vissza a főoldalra

Tovább