Mennyezeti, Függeszthető Sín

Modern megjelenésén túl mobilitása miatt közkedvelt világítási megoldás. Az egyenes vonalaktól az egészen bonyolult forma kialakítható az 1 m, 2 m sínek illetve az L, T és X toldók segítségével. Telepíthető felültre szerelve, süllyesztve vagy acél sodrony segítségével belógatva. A sínes lámpa rendszer előnye, hogy a mennyezetre szerelt síncsatornákon szabadon helyezhetjük el a lámpatesteket, igény szerint mozgathatjuk, forgathatjuk, billenthetjük, de akár bővíthetjük vagy csökkenthetjük is számukat, így igazítva a helyi adottságokhoz a fényviszonyokat. Lehet 1 fázisú és 3 fázisú kivitelben is bonyolult világítási köröket kialakítani, de vannak single dokkolók is (falon kívüli illetve süllyesztett megoldás 1-1 db lámpatest befogadására).

A kiválasztott kategória: Mennyezeti, Függeszthető Sín. Nézzen szét kínálatunkban és rendeljen egyszerűen termékeinkből! Ha elakadna, vagy kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken, a Ledbenjo.hu csapata készséggel áll rendelkezésére.

Tovább

Mennyezeti, Függeszthető Sín széles választéka.

A Ledbenjo.hu Mennyezeti, Függeszthető Sín webáruházban mindent megtalálhat, ami a világítástechnikában szükséges! Jó minőségű termékek és alkatrészek nagy része raktárról már pár napon belül elérhető. Megfizethető áron, szakértő segítséggel vásárolhat gyorsan és könnyen.

Mennyezeti, Függeszthető Sín termékek vásárlása.

Mennyezeti, Függeszthető Sín webshopunkban a vásárlás egyszerű és gyors. Válassza ki a szükséges terméket és véglegesítse a megrendelését. Ha segítségre van szüksége, akkor bármilyen kérdéssel fordulhat szakértő ügyfélszolgálatunkhoz.

Mennyezeti, Függeszthető Sín akció.

Nézzen vissza gyakran hozzánk, hogy ne maradjon le egyik akciónkról, kedvezményes ajánlatunkról sem! Webáruházunk mindig tartogat akciókat vásárlóink számára.

Vissza a főoldalra

Tovább