Gyors, országos szállítás • Szakértői segítség • Termékgarancia

Kérdése van? Hívjon minket! +36703244655

Szűrés
Ár (Ft)
2 832 Ft - 942 730 Ft
Gyártó
Színhőmérséklet (K)
3 000 K - 6 000 K
Fényáram (Lumen)
1 300 Lumen - 28 000 Lumen
Szabályozható

Út És Közvilágítás

A LED-es utcai lámpák a külső terek megvilágítására alkalmasak, amelyeket oszlopra szerelve ajánlunk optimálisan használni. A LED-es közvilágítási lámpák megfelelőek a hagyományos fémhalogén elven működő utcai-térvilágító lámpák tökéletes kiváltására. A LED útvilágító lámpatestek telephelyek, gyárak, alagutak, raktárak, utak, utcák, parkolók, járdák bevilágítására használhatóak fel. A LED utcai világítótestek a térvilágítási feladatot oszlopra, konzolra, lámpatartó rúdra, fém tartókarra szerelve látják el. A LED-es kültéri lámpatestek IP65 védettségüknek köszönhetően vízállóak, A+ energiaosztályúak, magas hatékonyságúak (akár 120-140 lumen/Watt), ellenállnak a magas környezeti behatásoknak, UV állóak. Egyedi igény esetén DIAlux fényméretezéssel segítünk 3D-ben is megtervezni a világítási feladatot.

A kiválasztott kategória: Út És Közvilágítás. Nézzen szét kínálatunkban és rendeljen egyszerűen termékeinkből! Ha elakadna, vagy kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken, a Ledbenjo.hu csapata készséggel áll rendelkezésére.


 

Út És Közvilágítás széles választéka.

A Ledbenjo.hu Út És Közvilágítás webáruházban mindent megtalálhat, ami a világítástechnikában szükséges! Jó minőségű termékek és alkatrészek nagy része raktárról már pár napon belül elérhető. Megfizethető áron, szakértő segítséggel vásárolhat gyorsan és könnyen.

Út És Közvilágítás termékek vásárlása.

Út És Közvilágítás webshopunkban a vásárlás egyszerű és gyors. Válassza ki a szükséges terméket és véglegesítse a megrendelését. Ha segítségre van szüksége, akkor bármilyen kérdéssel fordulhat szakértő ügyfélszolgálatunkhoz.

Út És Közvilágítás akció.

Nézzen vissza gyakran hozzánk, hogy ne maradjon le egyik akciónkról, kedvezményes ajánlatunkról sem! Webáruházunk mindig tartogat akciókat vásárlóink számára.

Vissza a főoldalra