Vészvilágító Lámpatest

Intézményekben, kereskedelmi létesítményekben, oktatási és gyülekezési helyiségekben, munkahelyeken és közlekedő részekben elengedhetetlen, hogy vészhelyzet esetén az épületből kifelé vezető menekülő utak jelezve legyenek. A LED vészvilágító egységek között találhatunk készenléti üzemű (veszélyhelyzet esetén csak akkumulátorról működő) és állandó üzemű (hálózati feszültségről állandóan üzemelő és annak megszűnése esetén akkumulátorról működő) vészvilágítókat is. Üzemidő típustól eltérően 1 h - 3 h között választható. A vészvilágítás kiépítése elengedhetetlen minden olyan légtérben, ahol veszélyhelyzet esetén fennáll az elszeparálódás lehetősége.

A kiválasztott kategória: Vészvilágító Lámpatest. Nézzen szét kínálatunkban és rendeljen egyszerűen termékeinkből! Ha elakadna, vagy kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken, a Ledbenjo.hu csapata készséggel áll rendelkezésére.

Tovább

Vészvilágító Lámpatest széles választéka.

A Ledbenjo.hu Vészvilágító Lámpatest webáruházban mindent megtalálhat, ami a világítástechnikában szükséges! Jó minőségű termékek és alkatrészek nagy része raktárról már pár napon belül elérhető. Megfizethető áron, szakértő segítséggel vásárolhat gyorsan és könnyen.

Vészvilágító Lámpatest termékek vásárlása.

Vészvilágító Lámpatest webshopunkban a vásárlás egyszerű és gyors. Válassza ki a szükséges terméket és véglegesítse a megrendelését. Ha segítségre van szüksége, akkor bármilyen kérdéssel fordulhat szakértő ügyfélszolgálatunkhoz.

Vészvilágító Lámpatest akció.

Nézzen vissza gyakran hozzánk, hogy ne maradjon le egyik akciónkról, kedvezményes ajánlatunkról sem! Webáruházunk mindig tartogat akciókat vásárlóink számára.

Vissza a főoldalra

Tovább